SERVICE AF BIL

DG BILER APS er vores bilværksteds-partner, som vi er stolte af at arbejde sammen med. De har mange års erfaring indenfor alle biltyper og er specialister i sportsvogne og sportsbiler til banebrug. Har du benzin i blodet, så tag roligt din bil ned til Dennis & Oliver.

PROFESSIONELT VÆRKSTED

DG BILER APS har et professionelt værksted, der kan håndtere alle typer biler og varebiler. Dennis og Oliver sætter stolthed i deres arbejde, og er ufattelig grundige og strukturerede.

FORSIKRINGSSKADE-SERVICE

DG BILER APS kan varetage forsikringsskader fra A til Å. Fra buler og andet pladearbejde til store hellakeringer, så kan DG BILER APS klare det hele. Gennemskuelige priser, og en fantastisk kundepleje. Book tid hos Leasingselskabet ApS eller direkte hos os.

DÆK-SERVICE

DG BILER APS leverer også dæk og dækservice til konkurrence-stærke priser i Danmark. Snak med os om tilbud til din bil. Der garanterer de nogle af landets bedste priser. BOOK os igennem Leasingselskabet ApS eller direkte ved os.

SERVICE AF MC

MC SHOP FYN er vores lokale MC samarbejdspartner. Til trods for værkstedets unge alder, har MC SHOP FYN godt fat i de fynske kunder. Vi har mange års erfaring og landets bedste priser.

PROFESSIONELT ARBEJDSMILJØ

MC SHOP FYN har et professionelt værksted, der kan klare alle opgaver på din MC. Vores medarbejdere er uddannet og er erfarne med alle former for reparationer, service og klargøring. Leasingselskabet ApS’s kunder får fordelspriser hos os.

SERVICE & KLARGØRING

MC SHOP FYN klargører alle MC for Leasingselskabet ApS. Derudover specialiserer vi os i service/reparation af alle MC. Vi leverer en unik service og til landets skarpeste priser. Book tid hos Leasingselskabet ApS eller direkte hos os.

UNIK SERVICE

MC SHOP FYN leverer en unik service i Danmark. Snak med os om afhentning af din mc. Om det er service eller reparation, så garanterer vi landets bedste pris. BOOK os igennem Leasingselskabet ApS eller direkte ved os.

Kontakt os og hør nærmere om service, reparation, klargøring, afhentning eller opbevaring af din MC/Bil/Varevogn.

Udfyld venligst her:


Back to top