SÆSONLEASING – HVOR KØRETØJET IKKE ANVENDES OM VINTEREN

6 mdr. aktiv og 6 mdr. passiv leasing – samme lave mdr. ydelse

Sæsonleasing gør det muligt at nyde dit køretøj i de rigtige måneder af året

Danmark ligger desværre på breddegrader, som ikke inkluderer middelhavsklima året rundt. Det lidt mere sørgelige efterårs og vintervejr efterlader ikke ønsket om at køre rundt på motorcykel, åben cabriolet eller eksotiske sportsvogne. Derfor tilbyder man sæsonleasing, hvor man har sit køretøj som aktiv i slutning af foråret til starten af efteråret (6 mdr.), og derefter indgår køretøjet i en ”passiv” periode, hvor bilen er opbevaret eller ude af drift. Dette gør omkostningerne mere spiselige over en 12 mdr. leasingperiode, hvor man ender med gennemsnitlig lavere månedlig ydelse. Typisk vælger man at betale den samme ydelse alle 12 mdr.

Muligheder for opbevaring

Leasingselskabet ApS tilbyder opbevaring af dit sæsonleasede køretøj. Vi har tilknyttet opvarmede lagerhaller, hvor vi trygt og sikkert kan opbevare dit køretøj i vinterperioden.

Service, Klargøring og Afhentning

Når Sommerperioden kommer snigende, så lad Leasingselskabet ApS klargøre dit køretøj, så det er klar til brug. Vi kan også tilbyde at afhente dit køretøj, og levere det til dig når du er klar til det.

Kontakt os her, hvis der er spørgsmål til sæsonleasing.
Back to top