LEASINGSELSKABET MED DOMICIL I NYBORG PÅ FYN

Ambitioner omkring at være blandt de bedste i branchen

IVÆRKSÆTTER MED EN VISION

Leasingselskabet ApS, er stiftet af en iværksætter, der altid har haft stor interesse i bilmarkedet. Vi er nu på banen, og ønsker at levere en uhørt god service til branchen, og i modsætning til mange andre i branchen, vil vi gøre leasing mere gennemskuelig for kunden, så der er tryghed og tillid fra begge sider. Vi ønsker at levere et nyt niveau af service og rådgivning, som skal gøre det trygt og mere retfærdigt for slutkunden, at sætte sig ind i sin ny-leasede bil. Vi ser frem til at gøre en forskel i branchen.

Adm. Direktør, Sonny Couriol, har selv været kunde i leasingbranchen i flere år, og er nu klar til at tilbyde leasingaftaler til så vel private som erhvervskunder, som ønsker at indgå aftaler der er realistiske og gennemskuelige.

KUNDER DER VENDER TILBAGE

Vi håber at kunne vinde mange trofaste kunder, som vil genlease eller etablere en ny leasingaftale hos os igen efter en endt leasingperiode. Dette opnås bedst ved at basere vores forretningen på tillid og sublim rådgivning.

Leasing er en branche der ofte har en masse omtale i medierne. Derfor er vores opgave med at “belyse” reglerne blevet endnu større. Staten har tilført en masse ressourcer i at opspore svindel med reglerne. Her hos Leasingselskabet ApS, accepterer vi ikke at der bliver set bort fra lovgivningen. Vi vil derfor ikke være de billigste på markedet, men vi garanterer at være yderst konkurrence dygtige inden for de “realistiske” leasingtilbud på det danske marked.

Kontakt os her, hvis der er yderligere spørgsmål
Back to top