Bilimport

JAGTEN PÅ DET RIGTIGE KØRETØJ STARTER SOM REGEL HER

Når valget er truffet, så kontakt os og hør hvad muligheder der er

Har du selv fundet det rette køretøj på mobile.de eller autoscout24.de?

Kontakt os, og hør nærmere omkring muligheden for, at vi kan assistere dig med, at få en dialog med forhandleren, eller rådgive dig til at se på et bedre alternativ. Hos Leasingselskabet, holder vi dine ønsker i fokus, og assisterer gerne med rådgivning til at lokalisere og hjemtage det rette køretøj til dig. Vi ønsker ikke bare at levere et køretøj til kunden, vi vil gerne levere den helt rigtige køretøj til kunden, og forsikre at leasingperioden bliver en positiv oplevelse for alle parter.

Hvad koster det at gøre anvendelse af Leasingselskabets Importservice?

Afhængig af køretøjets værdi, stand, beliggenhed, etc. kan prisen variere lidt, skal man forvente, at hjemtagning og gennemgang vil blive prissat i omegnen af 15-20.000.- DKK. Vores hjemtagninger bliver afhentet med biltransport. Der er altså ingen “motorvejsræs” i dit udvalgte køretøj, når det fragtes hjem til Danmark. Køretøjer bliver transporteret sikkert og trygt hjem til vores klargøringscenter i Svendborg, hvorefter de transporteres til vores Showroom i Langeskov.

Hvor lang tid går der inden jeg kan få det køretøj jeg har udvalgt mig?

Køretøjets placering i Europa, kan være en faktor der kan forsinke processen lidt. Hvis køretøjet står i Firenze, Italien, tager det logisk nok lidt længere, end hvis det kom fra Hamborg i Tyskland. Vi bestræber os altid på, at levere køretøjet ny-serviceret og klargjort indenfor 2 uger fra aftalekontrakten er underskrevet, og aftalesummen indbetalt.

Hvad så hvis jeg ombestemmer mig undervejs, og vil have et andet køretøj i stedet eller annullere hjemtagelsen?

Er aftalekontrakten underskrevet, er selve hjemtagelsesgebyret som hovedregel bindende. Har vi forlangt et ekstraordinært depositum for hjemtagelse af køretøjet, vil dette blive tilbagebetalt fratrukket 10% som gebyr for annullering. Vi er dog ikke umenneskelige, og der kan ske alt muligt, som gør man af gode grunde er nødsaget til at annullere en aftale. Vi håndterer disse sager individuelt.

Kontakt os her, hvis du vil have et tilbud om Importservice
Back to top