Nyheder

Følg med i vores udmeldinger

Leasingselskabet ApS åbner dørene i Langeskov

Vi gør klar til at assistere private og erhvervskunder med topklargjorte køretøjer

Vi åbner pr. 15. april dørene på vores nye domicil i Langeskov, hvor vi endelig er færdige med istandsættelse af vores nye flotte showroom med kontorer.

Vi glæder os til at begynde vores ordrebehandling, og bidrage med en masse gode oplevelser for både privat og erhvervskunder.

Vores nye gulve er hærdet færdigt og vi er nu klar til at få vores fine køretøjer klargjort og få dem sat ind i vores pæne og opvarmede showrrom.

Leasingselskabet ApS ser frem til at gøre en forskel i branchen, hvor vi leverer en overskuelig og præcis leasingaftale, hvor kunden har forstået og accepteret samtlige punkter i den aftalte periode. Vores mål er at belyse alle sider af aftalerne, og beholde fokus på en gennemskuelig og realistisk økonomi for kunden.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder til en god oplevelse med deres køretøj i hele perioden. Derfor er alle køretøjer, som vi leverer altid top-klargjort og ny-serviceret fra starten af leasingperioden. Vi har en stabil, velanerkendt og ikke mindst autoriseret service & reparations-partner, som vi anvender her på Fyn.

Leasingselskabet ApS sørger selv for hjemtagning af bilerne fra udlandet, som foregår på autotransport. Hos os, bliver bilerne ikke “tævet” på motorvejen op igennem Europa til Danmark. Vi bruger kun anerkendte transportselskaber til hjemtagning.

 

“Leasingselskabet ApS skal bidrage med at løfte køreglæden i hverdagen” siger Sonny Couriol, adm. direktør.

Anderledes koncept

Leasingløsningerne er der efterhånden flere af. Hvilke fordele der er for den enkelte kunde, er essentielt for at få lavet den rigtige aftale. Vi gør en indsats for at sætte os ind i kundens behov og budget, og samtidig ikke “udelukke” den enkelte kundes drømme og behov.

De fleste kunder, ved ikke hvad leasing er. De danner indtryk ud fra mediernes omtale. Det kan være omfattende at sætte sig ind i værdi, afgiftsberegning, afskrivning, m.m. Vi, her hos Leasingselskabet ApS, tager os tiden til at belyse løsningen og omkostningerne, mens vi understreger fordelene, og udfordringerne ved løsningen.

Hele processen i at finde det rette køretøj, er en stor mundfuld for mange kunder. Vi har erfaringen og netværket til at finde det rette køretøj, samt at sikre os, at der ikke er “fusket” med papirer, km-tæller, uregistrede skader, m.m. Vi kan derudover forhandle med indehaveren af det udvalgte køretøj, så vi sikrer os de bedst mulige handels-vilkår for kunden.

Hos Leasingselskabet ApS, er der ikke noget med “småt” i aftalen. Vi belyser alle aspekter af aftalen ved opstart.

“Alt det med småt, eller som ikke står i de fleste aftaler, ønsker vi at gøre synligt” siger Sonny Couriol. “Målet er jo at kunden vender tilbage, når leasingperioden er endt,” tilføjer han.

Når leasingperioden når sin ende, kontakter vi kunden, og får en snak om muligheder, ønsker, osv. så vi kan sikre os, at kunden ikke får uventede oplevelser ved aftalens ophør.

Ansvisningansvaret ved aftalens ophør?

Når leasingperioden når sin ende, har kunden et anvisnings-ansvar overfor det leasede køretøj. Hos Leasingselskabet ApS står vi til rådighed for kunden. Vi hjælper gerne med videresalg, tilbagekøb eller måske en re-leasing af køretøjet.

 

Det korte og det lange er, at Leasingselskabet ApS står klar til at levere kvalitetskøretøjer til markedets fornuftigste priser, og med aftaler som er fleksible og troværdige.

 

Back to top